Swing Latino's New Dance Hot Spot Amsterdam Zuid-Oost - LatinMagazine

Ga naar de inhoud

Swing Latin's nieuwe Hot Spot in Amsterdam

Salsa, Bachata, Afro & more @ Swing Latino Amsterdam Zuid Oost
Swing Latino start medio februari bij de splinternieuwe danslocatie BraSa Dance Studios aan de Kuiperbergweg 31B. Vanaf 15  februari 2015 kun van maandag t/m vrijdag komen uitproberen bij de gratis proeflessen. Swingen op de Latin beats van Salsa en Bachata. Deze fantastische locatie heeft prachtige professionele dansruimtes en een leuke lounge, bar en petit restaurant. 6 dagen per week staan er salsa, bachata, afro en high heels lessen op het programma. En 3x per maand op vrijdag kan je alle dansmoves showen bij de populaire dans party “Copa Cabana”
Swing Latino staat bekend om haar fantastische feesten boordevol muziek en goede dj’s. Salsa, bachata en kizomba is voor alle leeftijden en het maakt je vrolijk! Wil je ook kunnen dansen zoals de  swingende paren bij Latin party’s en zou jij ook graag op de dansvloer staan en lekker uit je bol willen gaan, Dan ben je op de juiste plaats! Met de professionele docenten, die allen jarenlange ervaring hebben en afkomstig zijn uit Latijns-Amerika en het Caraïbisch gebied, is Swing Latino de grootste en meest authentieke dansschool in Amsterdam!.

Behalve in deze nieuwe locatie in Amsterdam Zuid-Oost, kan je ook terecht in locatie Q Factory in Amsterdam Oost en bij DOC in de Pijp. Maak kennis met onze goede sfeer en warmte tijdens onze danslessen en feesten en leer de passie van Salsa en Bachata kennen! 6 dagen per week zijn er diverse lesmogelijkheden op drie locaties in Amsterdam.
Waarom Swing Latino?
• les van een professioneel danspaar
• docenten uit Latijns-Amerika en het Caribisch gebied
• inschrijven kan zonder danspartner!
• de meeste cursussen bestaan uit 6x2 uur (totaal 12 uur)
• les gemist? We bieden diverse inhaalmogelijkheden
• elke 1ste, 3e en laatste vrijdag van de maand: Latin party Copacabana

Swing Latino Gratis PROEFLESSEN in de Zuid Oost:
maandag 15 t/m vrijdag 19 februari van 19.00-23.00u
Check het rooster van de proeflessen en reserveer je plek http://swinglatino.nl/proeflessen.html
Deel dit event met je vrienden!
Locatie Amsterdam Zuid-Oost:
BraSa Dance Studios, Kuiperbergweg 31B
Mail: info@swinglatino.nl | Mobiel: 06-53428376 | Web: www.swinglatino.nl   

SPICE UP YOUR SOCIAL LIFE at Swing Latino ….Learn a Latin dance!

En oh ja….wil je spaans leren, check dan deze nieuwe mogelijkheid bij Swing Latino. "Let’s talk Spanish, Hablamos Espagnol" www.facebook.com/events/850585615086228/

Bekijk ook het artikel 'CopaCabana Amsterdam', klik hier!
Terug naar de inhoud