Salsa Congress Deventer 2016 - LatinMagazine

Ga naar de inhoud

Salsa Congress Deventer 2016
Op 4 en 5 maart aanstaande vindt het internationale ‘Salsa Congress Deventer’ plaats.


De aanleiding om het congres in 2015 voor de eerste keer te organiseren was het 20 jarig bestaan van dansschool Salsa Viva uit Deventer. Nu dus binnenkort – op veler verzoek – de tweede editie!
Zowel de workshops als de party’s hebben een geweldige sfeer en zijn van hoog niveau. De gevarieerde workshops op vrijdagavond en zaterdag zijn parallel in twee zalen, met o.a. salsa-on-1 en on-2, kizomba, bachata, en Cuban salsa. Ook verrassende intermezzo’s zoals een lady- en menstyling battle, en acro lifts en tricks. De artiesten komen uit binnen- en buitenland: Ben Pedrosa & Ana Guerreiro (Portugal), Johan Dedemadis (Spain/Venezuela), Angelo Bonanno & Sabrina Pane (Italië), Juan Carlos Gonzalez (NL/Cuba), Jesus ‘El orfanato’ Willems (NL/Aruba), Raul Kambel (NL) e.a..

De workshops worden gegeven in één gebouw in twee aparte grote zalen. De dansschool is 12 minuten lopen van het station en er is ruime gratis parkeergelegenheid. Er zijn douches en kleedkamers beschikbaar. Voor overnachting in Deventer zijn er veel voordelige mogelijkheden en kun je het beste contact opnemen met Salsa Viva.

De vrijdagavond party met DJ Louis en DJ JSI is in de zaal van Salsa Viva in Deventer, vanaf 21:30 uur. De zaterdagavond party is in partycentrum De Lindeboom in Schalkhaar (Deventer), van 21:00 - 02:30 uur in twee zalen en met 4 DJ's: DJ Mango Alemania, DJ Virgil, DJ Sigi en DJ Ladykizz. Er komen shows van o.a. Ben Pedrosa & Ana Guerreiro en Johan Dedemadis.

Kortom: een groots festijn dat je niet wilt missen.

Voor alle informatie en inschrijven: www.salsacongressdeventer.nl.

Salsa Viva is opgericht door Flor Viveros, geboren en getogen in Cali, de salsa-hoofdstad van Colombia – en van de wereld. Flor heeft in Nederland de salsa niet los gelaten; salsa is haar leven!
Terug naar de inhoud