Bailando Salsa Bachata Kizoba Party met live Maaike y su Yimboró - LatinMagazine

Ga naar de inhoud

Bailando Salsa presents live Maaike y su Yimboró
Zaterdag 2 december salsa, bachata en kizomba party in Den Durpsherd te Berlicum

De 'Salsa Bachata & Kizomba Party' waar plezier voorop staat!
Zin in een heerlijk avondje Salsa, Bachata & Kizomba dansen in een sfeervolle locatie met ruime dansvloer en goede akoestiek dan bij je ons aan het juiste adres. De Cubaanse Dansschool Bailando Salsa verzorgt al vele jaren maandelijks haar Salsa, Bachata & Kizomba feesten in Berlicum in een mooie moderne theaterzaal die is voorzien van professionele geluids- en lichtapparatuur, airconditioning en een goede dansvloer. Aansluitend aan de zaal bevindt zich het grandcafé met lounge gedeelte, diverse zithoekjes en een bar, waar het goed toeven is voor een verkoelend drankje of hapje.
Op zaterdag 02 december a.s. pakken we groot uit tijdens onze end of the season Salsa, Bachata & Kizomba - Party. Speciaal voor deze avond zal Maaike van Zetten samen met een aantal andere Salsa-topmuzikanten een heerlijk repertoire ten gehore brengen. Salsa en Son Montuno, afgewisseld met een lekkere Cha Cha Cha en een mooie Bolero zijn het recept voor een onvergetelijke avond waarop je onmogelijk stil kan staan!

De line-up van bestaat uit de volgende bekende musici:
Maaike van Zetten – Zang & Handpercussie
Daniel Patriasz – Zang en Percussie
Jens Kerkhoff – Percussie
Christian Smalt – Piano
Mick Paauwe – Bas
Michael Simon – Trompet

In de pauzes zorgt onze gast-DJ Aché zoals altijd voor een mooie overbrugging met super dansbare en gevarieerde dansmuziek.

Aanvang 20.45 uur tot 01.30 uur / Entree vvk €10,- | deurprijs €12,-

Kaarten reserveren voor deze avond kan online www.bailandosalsa.nl/agenda.html of telefonisch via 06-20006377
Wil je meer informatie over onze Salsa, Bachata & Kizomba feesten. Check onze website www.bailandosalsa.nl.

Onze Salsa, Bachata & Kizomba dansavonden worden gekenmerkt door een gemoedelijke sfeer waar gezelligheid voorop staat. We starten onze dansavonden met een verrassende workshop (all levels) om 21.00 uur. Om 21.45 uur neemt een van onze DJ’ s het stokje van ons over en verrast onze gasten tot 01.30 uur met super dansbare muziek. De entree voor deze dansavonden inclusief workshop bedraagt €7,- p.p.

Een aantal keer per jaar zijn er tijdens deze avonden live optredens van bekende salsaformaties. Tijdens deze avonden zijn er geen workshops. De entree voor een Salsa, Bachata & Kizomba - Party met live formatie bedraagt €12,- en (€10,- vvk).
Deel dit event met je vrienden!
Adres
Dansschool Bailando Salsa
Locatie Den Durpsherd
Kerkwijk 61
5258 KB Berlicum (parkeren is gratis!)

Berlicum ligt in de directe omgeving van ‘s-Hertogenbosch. Direct gelegen aan de A2 en A50 maakt het een zeer toegankelijke locatie voor de dansliefhebber uit de regio’s Den Bosch, Utrecht en Eindhoven. Er is een ruime parkeervoorziening en het parkeren is gratis.

Salsa, Bachata & Kizomba leren dansen!
Altijd al Cubaanse Salsa willen leren dansen. Op dinsdag-, woensdag-, vrijdag- en zondagavond wordt door Bailando Salsa in Berlicum les gegeven aan groepen op verschillende niveau’s. Check ons lesrooster of informeer naar de mogelijkheden. Nieuwsgierig geworden en wil je met onze dansschool kennismaken. Maak een afspraak voor een proefles en kom eens kijken.

Informatie via:
Dansschool Bailando Salsa, al meer dan 15 jaar dé Cubaanse dansschool van regio Den Bosch


Telefoon 06-20006377 (Anita van Lent)Terug naar de inhoud