Haarlem Salsa Festival 2016 - LatinMagazine

Ga naar de inhoud
Haarlem Salsa Festival 2016
Dit jaar de 17e editie van donderdag 2 t/m zondag 5 juni
Vier party's en twee workshopdagen met salsa, kizomba & bachata workshops van Leon Rose, Antonis & Hara, Mistura Movement en Miguel & Rianne.

Over de leraren

- Leon Rose is een legende in de salsawereld en treedt over de hele wereld op. Zijn dansstijl is smooth, creatief en zijn shows zijn altijd van topniveau. Hij komt samen met zijn dansers Sabrina Halil, Romain Boulay en Vanessa Diaz.

- Antonis & Hara is een Grieks koppel dat vorig jaar het AfricAdançar International Kizomba Championship gewonnen hebben. Zij zijn nu voor het eerst in Nederland. Vol enthousiasme kijken ze uit naar het festival.

- De dansers van Mistura Movement zijn zeer getalenteerd en hun shows zijn indrukwekkend. Smooth, musikaal en inspirerend. De workshops worden gegeven door Selwin & Suleika, dus mis het niet!

- Miguel & Rianne zijn een enthousiast danskoppel met achtergronden in diverse dansstijlen als Afro-latin, hiphop, contemporary en Jazz. Dat maakt hun workshops en shows anders dan anderen en erg leerzaam.

Het festival begint op donderdag bij Westergasterras in Amsterdam met een gratis kizomba workshop door Dudley. Op vrijdag vindt het feest plaats in Leiden bij Dos Bailadores. Zaterdag en zondag zijn de workshops bij de Egelantier in Haarlem. De zaterdagparty is bij het Patronaat in Haarlem en de shows starten om 01.00 uur. Zondag is de party in Amstelveen bij Club Nouvelle.

Meer info? Ga dan naar www.haarlemsalsafestival.nl
Deel dit artikel/event met je vrienden!
Terug naar de inhoud