Exclusive Bachata Night in Goirle - LatinMagazine

Ga naar de inhoud

Exclusive Bachata Night in Goirle
Special invitation to the Hottest event!!  


Authentieke opzwepende muziek. Vol van energie, Romantische klanken, Sentiment, Flow, Mystiek, Recht uit het hart.. Inmiddels een ware legende!! Verstopt in het kleine centrum van Goirle, de thuisbasis van waar Bachata voor staat. Dansers uit het hele land en verder hebben hun weg weten te vinden. Aangetrokken door het relaxte gevoel dat The Exclusive Bachata Night met zich meebrengt. Hier worden de sociale klassen van alle aanwezigen gelijk getrokken, en overheerst de democratie in zijn ruwste en meest vrijgevochten vorm.

Het gewoon naar je zin hebben is een gevoel van binnenuit, als thuiskomen. Het is geen show. Iedereen danst hier met iedereen, op een vloer waar het altijd gezellig druk is. Heerlijk genietend, even de rest van de wereld latend voor wat hij is.

DJ Marlon heeft in dit unieke concept verwoord waar hij voor staat. “Dat mensen GENIETEN van het feest en dat ze PLEZIER uitstralen.” Dus stop je schoenen in je tas en ervaar het zelf!! Het nadeel is: “JE RAAKT ERAAN VERSLAAFD” en afkicken is niet mogelijk!!

Zomaar wat reacties:
- Whaaaaaaaaaa... Dit was voor mij de lekkerste Exclusive Bachata Night ooit ..
- Ik heb heimwee naar Goirle
- Het beste feest waar ik ooit ben geweest, de mix van mensen en de muziek was fantastisch!
- Nou ik heb weer genoten.... mijn voetjes doen er nog zeer van
- Neee... ik wil nog niet stoppen!!


Volg ons op facebook: www.facebook.com/TheExclusiveBachataNight

Terug naar de inhoud