Sensual Kizomba @ Latin Weekender 2018 - LatinMagazine

Ga naar de inhoud

Sensual Kizomba @ Latin Weekender 2018
Van 23 tot en met 26 november Center Parcs Limburgse Peel


Kizomba workshops Latin Weekender bekend!
De voorbereidingen van alweer de vierde editie van Latin Weekender zijn in volle gang. En dat betekent dat wij een deel van de programmering bekend kunnen maken! Goed nieuws voor de Kizomba liefhebbers onder ons. Want, Latin Weekender presenteert met trots twee dansparen die hun sporen in deze dansscène al dik hebben verdiend!
JP & Stephy
Maak kennis met niemand minder dan JP & Stephy. Winnaars van de Gouden medaille op de Olympiads of Kizomba 2017. Dé internationale kizomba-competitie die compleet is gebaseerd op improvisatie. Overtuigend wisten zij de harten van de jury en het publiek te winnen. Hun dansstijl laat zich omschrijven als innovatief, uniek en uitdagend. Met een vleugje tango en de nieuwste technieken staat dit koppel garant voor een verbluffende danservaring. Ervaar het zelf!

Bekijk hier onderaan dit artikel de finale dans Olympiads of Kizomba 2017. Lees meer over dit danskoppel op: www.latinweekender.com

Annika Lau & Düedyson Eugenia
Bekend van Kizomba Lounge en veelgevraagd Kizomba docent Annika Lau weet deze dans als geen ander over te brengen. Met een grote dosis flair, energie en stijl laat zij kizomba in alle variaties voorbij komen. Samen met danspartner Düedyson Eugenia, in de kizomba scene ook wel bekend als Dwé, spat de passie ervan af. Het is dan ook niet voor niets dat dit professionele duo veelgevraagd wordt voor workshops en bootcamps in binnen- en buitenland. Mis ze niet tijdens Latin weekender 2018!

Benieuwd welke moves jij gaat leren?
Lees meer over dit danskoppel op: www.latinweekender.com

More to come!
Naast workshops Kizomba, biedt Latin Weekender een uitgebreid programma waarbij diverse dansstijlen de revue passeren. Dus ook Salsa- en Bachata liefhebbers opgelet. Want in de volgende nieuwsbrief komen wij met een nieuwe programma-update. Met workshops en bootcamps op ieder niveau.

Deel dit event met je vrienden!
Bekijk het volledige Latin Weekender programma op www.latinweekender.com en verzeker jezelf en je vrienden van prachtige cottage in comfort of luxe style!

Boek nu via op www.latinweekender.com
Over Latin Weekender
Van 23 tot en met 26 november wordt Center Parcs Limburgse Peel compleet gehuld in tropische sferen vol Latin dans, muziek, lekker eten en feest. Het hele weekend staat in het teken van dansen met alleen het beste dat de Latin lifestyle te bieden heeft. Met een bomvol programma van de lekkerste salsa-, kizomba- bachata en Caribbean parties, dansshows, een spectaculaire openingsshow en natuurlijk de populaire poolparty

Luxe verblijf in gerenoveerde cottages
Tijdens Latin Weekender verblijf je in één van de 500 sfeervolle en onlangs compleet gerenoveerde bungalows. De cottages zijn grondig aangepakt en hebben een nieuwe look and feel. Voorzien van alle luxe, waaronder comfortabele bedden, een volledig ingerichte keuken en badkamer, tv, open haard en méér. Dat wordt dus drie dagen lang genieten van de Latin lifestyle, compleet voorzien van alle comfort! Kijk voor meer informatie op parkpagina van Limburgse Peel

Gedurende het Latin Weekender zijn er diverse cottages beschikbaar, variërend van cottages voor 2 tot 8 personen. Alle cottages zijn volledig voorzien van comfortabele bedden, een complete keuken en badkamer, TV, open haard en meer. Alles wat je nodig hebt om een weekend lang te kunnen genieten! Ook als je je even wil terugtrekken om uit te rusten van de swingende latin party’s kan dit gewoon! Tevens zijn er voor de kleintjes overdag diverse activiteiten.

500 cottages, diverse live acts, workshops en bootcamps, internationale dansdemonstraties, een poolparty, heerlijk eten en nog véél meer!

Voor de deelname aan het Programma brengt Center Parcs - namens en voor rekening en risico van DUCOS - per persoon deelnamekosten ter hoogte van €75,- in rekening bij de deelnemers.
Deel dit event met je vrienden!
Terug naar de inhoud