Swing Latino's CopaCabana Amsterdam Zuid-Oost - LatinMagazine

Ga naar de inhoud

Copa Cabana verhuist naar Zuid-Oost

Vrijdag 19 februari: 'Het beste Latin Dansfeest van Amsterdam'
Copa Cabana, drie vrijdagen per maand een Amsterdamse danstopper in de ”Latin & Kizomba Scene” gepresenteerd door Swing Latino en BraSazouk, gaat verhuizen naar een prachtige nieuwe locatie met 4 verschillende danszalen in Amsterdam Zuid-Oost. Vier zalen met verschillende dansthema’s “Salsa, Bachata, Kizomba en Zouk”.

De Grand opening start
vrijdag de 19de om 22.00u bij BraSa Dance Studios met de eerste editie in Copa’s nieuwe huis!
Onze deejays zijn er helemaal klaar voor: Salsa Mix is van DJ Alex Gee & Freddy Q, Bachata Sound van DJ El Che…(de koning van de Bachata), Kizomba Vibes van DJ Morelasoul en tenslotte de Zouk Tunes van DJ VanderLei. Allemaal top deejays die weten hoe zij de “voeten van de vloer krijgen” en de charmante cocktailgirls zijn uiteraard ook van de partij in vrolijke outfits en met heerlijke drankjes. Ook staat een fantastische dansshow van Fuerza o.l.v.Marlon Ethnel op het programma.
De party start met een workshop salsa van Marlon en vervolgens is de beurt aan alle dansliefhebbers om de vloer te veroveren en van het feest een succes te maken. Een dansje, een drankje en een praatje bij de prachtige bar met nog mooiere bartenders, alles is mogelijk en heb je honger na het dansen: de keuken is open en heeft lekkere Surinaamse snacks. De nieuwe locatie biedt ruimte en gezelligheid, Copa Cabana goes Zuid Oost en wordt steeds leuker en beter. Kom wel op tijd, want het feest is populair en er is een limiet aan bezoekers. Copa Cabana wordt gepresenteerd door de dansscholen BraSaZouk en Swing Latino, jarenlang gevestigd bij Melody Line / BraSa Dance Studios in Overamstel en na de brand in mei verplaatst naar Q Factory in Amsterdam Oost. En vanaf 19 februari in de nieuwe locatie in Zuid-Oost, 4 mooie zalen zodat alle danssoorten hun eigen “area” hebben en een gezellige bar voor het nodige socializen en buiten vrij parkeren.
Deel dit artikel/event met je vrienden!
COPA CABANA eerste editie in Zuid Oost
Datum: vrijdag 19 februari 2016
Line-up: DJ Alex Gee, DJ Freddy Q, DJ El Che, DJ Morelasoul en DJ VanderLei
Dansshow: Fuerza (professional show team)
Workshop Salsa: Marlon Ethnel
Aanvang: 22:00 uur  
Entree: € 10,-

Locatie Amsterdam Zuid-Oost:
BraSa Dance Studios, Kuiperbergweg 31B
Mail: info@swinglatino.nl | Mobiel: 06-53428376 | Web: www.swinglatino.nl / www.brasazouk.nl

Next Copacabana Friday Februari 26th

Bekijk ook het artikel 'Swing Latino Amsterdam', klik hier!
Terug naar de inhoud