Plus Cuba Reizen - LatinMagazine

Ga naar de inhoud
Salsadansen met PLUS Cuba Reizen!
PLUS Cuba Reizen is gespecialiseerd in reizen naar Cuba.
Ben je een salsaliefhebber en heb je altijd al willen dansen op Cuba? Ga nu met PLUS Cuba Reizen op vakantie naar hét land van de salsa en dans met de lokale bevolking. Muziek, dans en ritme zit bij de Cubanen in het bloed. Overal op straat hoor je de salsaritmes om je heen. Cuba is de perfecte bestemming voor een dansvakantie!

PLUS Cuba Reizen is gespecialiseerd in reizen naar Cuba. Wij organiseren rondreizen, actieve reizen, autorondreizen en reizen op maat.
Deel dit artikel/event met je vrienden!
Speciaal voor dansliefhebbers bieden wij danscursussen aan in onze eigen dansschool ‘Ritmo Cubano’ in Havana. Salsa is onze populairste danscursus, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor de dansstijlen tango, reggaeton en bachata & merengue. De danslessen worden van maandag tot en met vrijdag in de middag gegeven. Je volgt twee danslessen per dag, één les duurt 45 minuten. Elke cursist danst met een eigen Cubaanse danspartner, zodat de lessen precies aansluiten bij jouw eigen dansniveau. De danslessen zijn hierdoor zowel voor beginners als voor gevorderden geschikt.

Tijdens de danscursus heb je de mogelijkheid om te verblijven in een casa particular of in een hotel. We kunnen het je zeker aaraden om in een casa particular te verblijven. Je overnacht dan bij Cubanen thuis. De Cubaanse bevolking is erg hartelijk en zij doen er alles aan om hun gasten een zo fijn mogelijk verblijf op Cuba te bieden. Op deze manier krijg je een prachtig inkijkje in het leven van de Cubanen en leer je meer over de Cubaanse cultuur. Een unieke culturele ervaring!
Na de danslessen zijn de dagen verder vrij te besteden en kun je de prachtige hoofdstad Havana ontdekken. Zo kun je ’s avonds je nieuwe dansmoves meteen in de praktijk brengen in één van de vele barretjes en casa de la musica in Havana. Wij bieden verschillende excursies aan en kunnen ook een rondleiding door de stad, een rit per oldtimer of een Tropicana show voor je boeken.

Wil je zelf je reis naar Cuba samenstellen en over het eiland rijden per huurauto, dan stellen wij graag een reis op maat samen. Heb je al een route in gedachten of ben je er nog niet helemaal uit? Wij geven graag advies en maken vrijblijvend een reisroute en offerte voor een vakantie geheel naar eigen wens. Hieraan kunnen we uiteraard ook salsalessen toevoegen. Rijd bijvoorbeeld zelfstandig over het eiland per huurauto en maak naast Havana ook kennis met de prachtige natuur in Viñales of de koloniale steden Cienfuegos en Trinidad.

Wil je met je familie, vriendengroep of dansclub een privérondreis maken inclusief vervoer, gids en excursies, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Cuba is een uniek land en zou op je bucketlist moeten staan! Het is nu dé tijd om het authentieke Cuba nog te bezoeken. Ontdek het land van de salsa, rum en sigaren tijdens een danscursus of reis met PLUS Cuba Reizen.

PLUS Cuba Reizen
Hooghiemstraplein 65
3514 AX Utrecht

Tel: 030-2341312
Terug naar de inhoud