Caribbean Sunday Celebration - Club Nouvelle Amstelveen - LatinMagazine

Ga naar de inhoud

Nieuw! 'Caribbean Sunday Celebration'

Elke 1e en 3e zondag bij Club Nouvelle in Amstelveen!
Wie is Fantástico Events?
Fantástico Events organiseert vanuit een Surinaamse achtergrond Latin, Bachata en Soul feesten bij Club Nouvelle in Amstelveen. Het logo van Fantástico Events is afgeleid van de Faja Lobi bloem en met deze passionele liefde organiseren zij deze verschillende type feesten. Deze organisatie onderscheidt zich door een complete verzorging van A tot Z én een warm welkom zoals het ook op een privé feest toegaat en daar blijft het niet bij.

Waar wordt dit feest georganiseerd?
Club Nouvelle is een unieke sfeervolle club in Amstelveen die zich onderscheidt door een luxe uitstraling, perfecte dansvloer, uitstekende geluidsinstallatie en uitgebreide verzorging van de innerlijke mens met koude en warme snacks, een uitgebreid buffet met o.a. saté. Bami, nasi etc, exotische fruitsticks & na afloop broodjes en nu komt het mooiste dit alles inbegrepen in de entreeprijs! Met ruime vrije
parkeermogelijkheid en gratis bewaakte garderobe is het werkelijke een unieke club in Nederland. Samen richten deze organisaties zich op de 30+ gasten, van alle afkomst en dans niveaus die zich juist daarom hier thuis voelen.

De sfeer op de feesten van Fantástico Events wordt door de gasten als laagdrempelig en altijd zeer gastvrij en gezellig omschreven. Het gaat er om dat je plezier hebt en dat het dansen een feest is en niet zozeer hoe goed (technisch) je kunt dansen.
Deel dit event met je vrienden!
Wat is Caribbean Sunday Celebration?
Caribbean Sunday Celebration is een logisch gevolg van de inmiddels populaire Caribbean Night Fever & Caribbeant Candlelight Soulparty, alhoewel totaal verschillend van elkaar bleek een mix hiervan met 75% Latin & Caribbean en 25% Soul & Classics in december een schot in de roos. Met name de afwisseling met een gouwe ouwe of een soul nummer wordt als verrassend ervaren door alle gasten. DJ Kenneth is een master in dit genre en zal als vaste DJ je een uniek Salsa Feest mee laten maken.

Wie kent het niet dat je vrijdag of zaterdag om welke reden dan ook niet kon dansen, of dat je eigenlijk niet genoeg kan krijgen en ook zondag lekker wilt dansen? Met Caribbean Sunday Celebration vieren we de zondag met voor ieder wat wils en gaan zelfs tot 1 uur door. Iedere eerste én derde zondag van de maand dus in juli op 3 & 17 juli van 20:00 -01:00 uur .

Speciale aktie!
Ter gelegenheid van de introductie krijgen de eerste 50 gasten die op 3 juli 2016 voor 21:00 binnen zijn, 50% korting op de entree! Kortom reden te over om er bij Caribbean Sunday Celebration er een feest van te maken!


Telefoon: 036-5254504 | Mobiel: 06-53982913

Terug naar de inhoud