Salsa Request in The Beach te Aalsmeer - LatinMagazine

Ga naar de inhoud

Salsa Request party
Salsa op een tropische locatie? Kom naar The Beach!

Ben je op zoek naar een centraal gelegen locatie voor een gezellig avondje Salsa? Dan is The Beach dé tropische danslocatie hiervoor. Gelegen in Aalsmeer, onder de rook van Schiphol maakt het een prima uitval basis voor dansers die graag in deze regio dansen.

Voorheen diende het pand als de bloemenveiling ‘Bloemenlust’ van Aalsmeer. Veel van de karakteristieken eigenschappen van toen zijn nog terug te zien, nu gemixed met tropische en moderne elementen. Vele kennen The Beach als indoor strandlocatie waar beachvolleybal gespeeld kan worden. Maar The Beach is veel meer dan zand. Naast de 8 verwarmde beachcourts zijn er ook diverse tropische feestzalen, authentieke vergaderzalen en een kindvriendelijk restaurant.
Als indoor topsportlocatie beschikt The Beach over zeer moderne en professionele faciliteiten. Ambitieus opgezet als trainingslocatie, is de totaalbeleving essentieel. Je kunt bij The Beach niet alleen beachvolleyballen, maar ook andere beach sporten, als beachtennis, beachrugby, beachhandbal en beachkorfbal beoefenen. Naast de vele sportfaciliteiten beschikt de locatie over een zeer uitgebreide horeca. Je kunt er goed eten en drinken, loungen op het binnen- en buitenterras of lekker de dag vieren!

The Beach biedt diverse aantrekkelijke aanbiedingen die bestaan uit een combinatie van eten, drinken, sporten, feestelijkheden en zon. De arrangementen zijn zeer geschikt als afsluiting van het seizoen voor het team of gewoon gezellig met familie, vrienden of collega´s. Dit alles met goed weer garantie omdat de zon altijd schijnt in The Beach!

Kortom, The Beach is veel meer dan zand!
Deel dit event met je vrienden!
Elke 2e zondag van de maand Salsa Request in The Beach.

The Beach beschikt over veel ruimtes die zeer flexibel kunnen worden ingericht en aanpast aan ieder evenement of feest. Dit biedt dus de perfecte mogelijkheid voor een lekker avondje dansen. Iedere 2e zondag van de maand wordt er een salsa feest gehouden. Door het hoge plafond, de warme verlichting en de ruime dansvloer is The Beach een toplocatie voor een heerlijk avondje Salsa. Aansluitend aan de zaal bevind zich de gerenoveerde bar, waar je altijd terecht kunt voor een verkoelend drankje of een vers gemaakte Mojito.  

Bezoekers kunnen in de weken vooraf aan de dansavond hun favoriete nummer(s) aanvragen via de Facebook pagina van Salsanna. De goedlachse huis DJ Red Dellicious neemt deze dan op in haar play list. Dansen op een eigen gekozen nummer geeft een hoop energie en dat is te merken op de dansvloer! Aan het begin van de avond verzorgt dansschool SalsaAnna altijd een frisse combinatie. Naast alle verzoekjes is de muziek gebaseerd op een mix van 70% salsa en 30% kizomba, bachata en merenque. Vanaf 19.00 uur wordt de eerste dans ingezet. De entree is gratis, maar vrijwillige donaties zijn welkom. Bij de entree tref je een grote afgesloten bus waar je dit bedrag in doet. Deze manier van entree heffen is kenmerkend voor de sfeer op deze fantastische locatie. Voor elkaar en met elkaar. En daarvoor heb je heerlijke muziek, leuke mensen en een gratis parkeerplaats voor de deur.

Voel je je nog niet helemaal zeker op de dansvloer? Op de woensdagavonden geeft SalsAnna ook Salsa lessen in The Beach op verschillende niveaus.

Check voor meer info over de feesten, lessen en party pics: www.SalsAnna.nl

Nieuwsgierig geworden? Kom dan snel eens kijken!
Surf voor meer info naar www.beach.nl of volg ons op facebook.com/beachaalsmeer.

The Beach
Oosteinderweg 247-a
1432 AT Aalsmeer
Tel: 0297 - 347 444
Internet: www.beach.nl
Terug naar de inhoud