Simply Chique New Years Eve Party met live Rolf Sanchez - LatinMagazine

Ga naar de inhoud
Oud & Nieuw Party @ Dos!
NYE 'Simply Chique' met live Rolf Sanchez & The Latin Society Orchestra, ...
Dansend en feestend zijn we bijna aan het einde van 2016 beland. Wauw, alweer een jaar voorbij en wat ging het snel! Maar nu de vraag: ‘Wat gaan we doen met de feestdagen, hoe en vooral waar, sluiten we het jaar af?’ Geen stress! Want zoals je van ons al 18 jaar gewend bent, geeft Dos Bailadores weer een groot eindejaarsfeest en deze keer met niemand minder dan…… Rolf Sanchez en zijn band The Latin Society Orchestra!
Deel dit artikel/event met je vrienden!
Rolf Sanchez en The Latin Society Orchestra
Rolf stond op jonge leeftijd in de finale van de X-factor met een bekende salsa hit, maar is nu een waar artiestenbestaan gestart in Miami! Daar heeft hij een platencontract bij Sony Music Latin en werkt hij nu met de grote namen die ook achter Marc Anthony staan! Ondanks zijn succes in Amerika komt hij speciaal voor ons overgevlogen vanuit de USA om het nieuwe jaar in te luiden met onder andere een aantal van zijn eigen hits. Samen met zijn band zal hij bij ons zorgen voor een spetterende start van het jaar 2017! Het jaar waarin Dos Bailadores haar 25-jarig bestaan viert. Zijn eigen nummer "Vas a Entender" haalde recent in Nederland de eerste plaats in Itunes en heeft Rolf kort geleden laten horen bij “De wereld draait door” (klik hier, om te bekijken). Naast de “Wereld draait door” was Rolf recent ook te zien en te horen in RTL Late Night waar Jandino los ging op zijn muziek. Fernando Halman, de Stem van Zapp en Ontdekker van nieuw talent,  was in een eerdere uitzending van de “Wereld draait door” zeer lovend over Rolf: “Rolf Sanchez schrijf hem op. He is gonna be the next best thing!”
Voor elk wat wils: 8 DJ's in 2 zalen en meerdere muziekstijlen
Naast Rolf zullen maar liefst 8 verschillende DJ’s de vetste latinplaten voor jou gaan draaien. Salsa, Bachata, Kizomba, Merengue, Afrohouse, Urban, R&B, 80’s/90’s etc. …. het zal allemaal voorbij komen. DJ Charlie, DJ Andres, DJ Dude, DJ Virgil El Gigante, DJ Dura Ruben en DJ Milano & co zorgen voor een onvergetelijke New Years Eve. Heb je een favoriet nummer waarvan je echt vindt dat je avond niet compleet is als je deze niet hebt gehoord? Vraag vooral een verzoekje aan bij een van de DJ’s.
Glaasje bubbels
Ben je voor middernacht binnen? Dan ontvang je uiteraard een glaasje bubbels om samen 2016 achter ons te laten en 2017 te feestelijk te openen. En geen zorgen, ook als je na 00:00 uur binnenkomt zal je Rolf & band zien optreden, want ze gaan spelen op prime time, het drukste moment van de avond.

Dresscode
Dansend het nieuwe jaar in betekent dat je je favoriete mooie outfit aan wilt, waarin je heerlijk kunt bewegen. Met “Simply Chique” kan eigenlijk alles mits het een chique tintje heeft en feestelijk is. Wil je heel chique gekleed (lange jurk, smoking) dan mag dat natuurlijk ook. Wij zijn benieuwd naar jullie creaties.

Nog even kort op een rijtje:
Wanneer: zaterdag 31 december 2016
Tijden: deur open 22.45 uur / aanvang 23.00 uur / deur sluit om 2.30 uur / einde 5.00 uur
Locatie: Dos Bailadores, Perzikweg 2 Leiden (ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur)
Tickets: €20,- voorverkoop * / door = more / op = op (wees er dus snel bij!)
Waar te koop: tijdens de party's op Dos op vrijdagavond 23 december (22.00-01.30 uur) en dinsdag 27 december (20.00 – 1.30 uur) aan de bar of online (klik hier).
Optreden Rolf Sanchez & band: primetime! Als iedereen binnen is!
Dresscode: Simply Chique

We zien jou, je vrienden, familie, bekenden graag de 31ste!


*  Inbegrepen bij ticketprijs: gratis parkeren, gratis toiletteren, glaasje bubbels om 00.00 uur, gratis snoeperijen, de zangtalenten van onze rising star Rolf Sanchez & zijn Latin Society Orchestra en wel 8 verschillende DJ’s in twee zalen!
Terug naar de inhoud