Dos Bailadores 25 jarig jubileum feest weekend in december 2017 - LatinMagazine

Ga naar de inhoud
Jubileum: 25 jaar Dos Bailadores!
Speciaal voor het jubileum organiseren wij 8 & 10 december twee grote feesten!

Dos Bailadores bestaat 25 jaar! Dat willen wij vieren met twee grote jubileumfeesten! Beide met live muziek, top latin DJ's, shows en...
DOS Jubileum Party
Op vrijdag 8 december treedt de bekende salsaband Masalsa op met als gast muzikant, Nederlands beste percussionist, Gerardo Rosales. Diverse DJ's die in de afgelopen jaren bij Dos Bailadores hebben gedraaid, zullen elkaar afwisselen. In zaal 1 kan je genieten van salsa en bachata. Voor de liefhebbers van kizomba, draait o.a. DJ Lindt in zaal 2. En natuurlijk kan je ook genieten van mooie shows. En verder: dansschoenenverkoop, versnaperingen, kluisjes & bewaakte garderobe, gratis parkeren, grote dansvloeren, ruim loungegedeelte...

Kaartje(s) kopen voor dit feest? Klik dan hier.
DOS Jubileum Matinee XXL
Dos Bailadores organiseerde 20 jaar geleden al salsa matinees in Danssalon In Casa in Leiden. Dit werd een groot succes. Op zondag 10 december gaan wij met deze matinee gaan terug in de tijd, dit keer op onze eigen locatie aan de Perzikweg 2 in Leiden. Net als toen zal ook nu een hapjes buffet aanwezig zijn. En gaat het vooral om "The fun of dancing". Diverse DJ's van nu en vroeger zullen elkaar afwisselen in 2 zalen. En natuurlijk treedt Rompe Cabeza op, de all round Caribische band, die veel voor Dos Bailadores betekent en er altijd een feestje van maakt.


Zaal 1:  salsa, bachata, diverse DJ's & live Rompe Cabeza
Zaal 2:  kizomba met o.a. de bekende DJ Ellen

Ook zullen wij jullie trakteren op een aantal mooie shows. En verder: kluisjes & bewaakte garderobe, gratis parkeren voor de deur, grote dansvloeren, ruim loungegedeelte.

Klik hier om jouw kaartje(s) voor de matinee XXL te kopen.

Entreeprijzen jubileumfeesten
Koop snel jouw kaartje(s) online. Voor beide feesten zijn aparte kaarten te koop. Wees er snel bij, want de early bird tickets zijn al uitverkocht! Kaarten zijn online (ex.fee) en op de dansschool verkrijgbaar voor €15,- per stuk. Op is op!
Locatie
Dos Bailadores
Perzikweg 2
2321 DG Leiden

Deel dit event met je vrienden!
Voor beide feesten geldt:
€12,50 early bird ticket (UITVERKOCHT)
€15,00 normal ticket
€17,50 late ticket

Terug naar de inhoud