Latin Weekender met o.a. N'Klabe en La Tromboranga - LatinMagazine

Ga naar de inhoud

Latin Weekender met o.a. N'Klabe en La Tromboranga
Zomercarnaval Rotterdam brengt Center Parcs De Eemhof in Caribische sferen tijdens Latin Weekender met live muziek, div. workshops en meer...


Het driedaagse event "Zomercarnaval presents: Latin Weekender" brengt op 27, 28 en 29 november Center Parcs in Caribische sferen met o.a. de meesterlijke salsaband uit Puerto Rico, N'Klabe. Het drietal Felix Javier, Jose Ruben en Urayoan Lizardi vormt de kern van de band en staat bekend als de jonge wolven in de salsa scene. Naast N'Klabe zal ook Tromboranga uit Barcelona aanwezig zijn tijdens Latin Weekender. La Tromboranga is verantwoordelijk voor de stevige salsa dura uit de jaren '70. Een absolute must-see voor de hardcore salsa liefhebber. Daarnaast nog meer groot nieuws: wegens de grote belangstelling én de grote artiesten verhuist het Latin Weekender van Center Parcs De Kempervennen (Valkenswaard) naar Center Parcs De Eemhof (Zeewolde).

N'Klabe
De Puerto Ricaanse salsaband N'Klabe is sinds 2003 actief en heeft inmiddels vele albums uitgebracht die met veel lof zijn ontvangen in de salsawereld. Het is dan ook niet gek dat de grootste artiesten uit de scene zoals Gilberto Santa Rosa, Victor Manuelle en Rey Ruiz hebben samengewerkt met N'Klabe. De band heeft in een zeer korte periode de opmars gemaakt in de salsawereld, zo blijkt uit de nominaties voor de Latin Grammy's en Latin Billboard Awards. Tijdens Latin Weekender in Center Parcs De Eemhof mag je een spetterend optreden verwachten van de jonge wolven uit Puerto Rico.

La Tromboranga
La Tromboranga is een verzameling van salsa muzikanten en zangers uit o.a. Venezuala, Puerto Rico, Colombia, en New York. De band brengt de stevige salsa dura uit de jaren '70 terug naar het heden. Pure salsa! Een absolute must-see voor de hardcore salsa liefhebber.

Latin Weekender
Op 27, 28 en 29 november strijkt Zomercarnaval, het grootste caribean festival van Nederland, neer in bungalowpark Center Parcs De Eemhof met de nieuwste ervaring op dansgebied: Latin Weekender. Gedurende drie dagen wordt De Eemhof omgetoverd tot een tropisch zomerparadijs. Een unieke experience met de lekkerste salsa, kizomba-, bachata- en carribean party’s, workshops, bootcamps en live artiesten zoals N'Klabe en Tromboranga. Het ultieme 'weekendje weg' voor groepen vrienden, latin lovers en jonge gezinnen die vanuit de luxe van een warme cottage kunnen genieten van de caribbean lifestyle en alles wat dat met zich meebrengt.

Weekendje uit met vrienden
Latin Weekender laat geen mogelijkheid onbenut om Center Parcs De Eemhof te laten swingen, caribbean style! Latin Dance Party in subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo, genieten van spectaculaire live-acts en vele verrassende carribean pop-up parties.  Kun je geen salsa dansen maar wil je het wel leren? Geen probleem: doe mee aan de bootcamp of workshops, dan leer je in één weekeinde de fijne kneepjes van het latin dansen.

Cottage huren
Cottages tijdens Latin Weekender zijn te huur voor groepen van 2 tot 12 personen. Alle cottages zijn volledig voorzien van comfortabele bedden, een keuken en badkamer, TV, open haard en meer: alles wat er nodig is om een weekend lang te kunnen genieten. De reserveringen voor Latin Weekender kunnen worden gemaakt op www.latinweekender.nl.

DUCOS Productions
Postbus 13108
3004 HC Rotterdam
W: www.ducos.com
T: 010-4048422

Terug naar de inhoud