SPOT presenteert 3 Latin Concerten in de Oosterpoort - LatinMagazine

Ga naar de inhoud
Latin is back in Groningen!
SPOT Groningen presenteert de komende tijd drie swingende Latinconcerten in De Oosterpoort


Hola Latinliefhebber, Latin is back in Groningen! SPOT Groningen presenteert de komende tijd drie swingende Latinconcerten in De Oosterpoort, zien we je daar voor de nodige salsa, Latinjazz en samba?

17 september: salsa- en Latinjazzorkest Cubop City Big Band
De Cubop City Big Band is een van de beste salsa en latinjazzformaties van Europa. In 2020 bestond de groep vijfentwintig jaar. Komend najaar gaat dat alsnog gevierd worden met een aantal speciale jubileumconcerten, waarbij je wordt getrakteerd op een selectie van hun beste werk.
Deel dit event met je vrienden!
3 november: Fleurine & Boys From Brazil
Zangeres en componiste Fleurine brengt haar voor een Edison Jazz Vocaal Nationaal genomineerde album Brazilian Dream naar De Oosterpoort. Op de plaat worden Braziliaanse grooves als bossanova, baião en samba geïnjecteerd met een stevige dosis jazz. Tijdens dit concert wordt ze begeleid door Boys from Brazil, een droomband die ze in New York heeft gevormd. De Braziliaanse bandleden spelen grote namen als Bebel Gilberto, Milton Nascimento en Kurt Rosenwinkel.
Deel dit event met je vrienden!
26 november: Rolf Sanchez
Met niet minder dan drie nummer 1 hits in de US Billboard Tropical Songs chart, Premio Juventud en Premios Nuestro award nominaties in de  categorie beste nieuwkomer en beste act plus vele uitverkochte shows in Midden-en Latijns-Amerika, is Rolf Sanchez vastberaden om zichzelf verder te vestigen als een wereldwijd succesvolle popartiest. Uit zijn deelname aan het TV-programma De Beste Zangers van Nederland kwam het nummer Pa Olvidarte voort, de hoogste stijger in de hitparade, binnen drie weken in de top 5 en heeft inmiddels 3x Platina status!

Deel dit event met je vrienden!
Kijk voor meer informatie en tickets op www.spotgroningen.nl

Terug naar de inhoud