Dias Latin Night Amersfoort 2017 - LatinMagazine

Ga naar de inhoud

Dias Latin Night 2017

Dias Latin Night op 16 december brengt de zomer in hartje winter naar Amersfoort!
Na de vorige succesvolle editie van Dias Latin Night, powered by festival Dias Latinos, zal ook dit jaar theater Flint in Amersfoort worden omgetoverd tot een Latijns-Amerikaanse danceclub met (o.a.) heel veel Salsa, Bachata en Merengue!

Was jij er bij afgelopen zomer? Festival Dias Latinos zette de stad Amersfoort volledig op stelten! Gemist? Of juist zin in de volgende editie? Dan is er goed nieuws, want terwijl het buiten koud en guur is, kun je het leukste Latin Festival van Nederland gewoon weer beleven! Op 16 december presenteert Dias Latinos in theater Flint Amersfoort namelijk de winterse editie van het festival: Dias Latin Night. Tijdens de avond kan je helemaal los gaan op de live latin klanken van onder andere hoofdact Rolf Sanchez & Latin Society!

De presentatie van deze avond wordt verzorgd door Jeritza Toney. Je kent haar onder andere als presentator van het Kwaku festival. Toney zal gedurende de avond zorgen voor een muzikale presentatie waarbij ze samen met het publiek zorgt voor een unieke beleving. Naast improvisatie speelt de Latijns-Amerikaanse muziek de hoofdrol.

Dias Latin Night brengt daarnaast de DJ-act naar ‘the next level’, met de unieke combinatie ‘The Latin Primitive House Groove’. Deze groep heeft maar een doel voor ogen: het publiek opzwepen zodat zij helemaal uit hun dak gaan. Dj Alex Figueira kiest voor een zwoele sound in de richting van Cumbia, Merengue, Batucada, Tumba en Guaguanco. Daarbij wordt hij muzikaal bijgestaan door percussionist Gerardo Rosales en trompettiste Ellister van de Molen. Zij zullen live meespelen met de opzwepende beats.
Het hoogtepunt van de avond wordt verzorgd door Rolf Sanchez & Latin Society. Sanchez die op dit moment met ‘Te Va a Doler’ wereldwijd een megahit te pakken heeft, zal Flint omtoveren tot de Latijns-Amerikaanse club zoals je die alleen aan de andere kant van de wereld kent. Het belooft een groot spektakel te worden!

Voor diegene die de danspasjes even vergeten zijn zal ook een dansworkshop worden georganiseerd. En mocht er, na al het dansen (want stilstaan zit er echt niet in deze avond!) wat gezonde trek ontstaan, dan is ook daar een oplossing voor. Gedurende de avond wordt er voor heerlijk fingerfood gezorgd, geheel in lijn met de Latijns-Amerikaanse sfeer. Het wordt hoe dan ook een avond om in de agenda te zetten en niet snel meer te vergeten! Koop je kaarten via de website van Flint Amersfoort, klik hier.

Deel dit event met je vrienden!
Terug naar de inhoud