Summer Breeze goes Uitmarkt op vrijdag 25 augustus - LatinMagazine

Ga naar de inhoud
Summer Breeze goes Uitmarkt 2017
Vrijdag 25 augustus Summer Breeze tijdens de Uitmarkt in Amsterdam!
Zoals elk jaar staat de binnenstad van Amsterdam in het teken van het nieuwe uitseizoen tijdens de Uitmarkt. Op vrijdag 25 augustus, de openingsavond, kun je tijdens dit gratis event op het vrije uitlooppodium, gelegen naast het Scheepvaartmuseum, meedansen en genieten van maar liefst 3 Latin geinspireerde bands: Latin Society, Que Bueno Que Son en Kayente. Vergezeld door de all round latin DJ Jarzino die ondersteund wordt door de percussie van Soeshiel en Anil Sharma (Massalsa).

Waan je dus voor even in Latijns-Amerika en de Caribbean. Summer Breeze gaat de uitdaging aan om je te laten ervaren hoe een feest wordt gevierd zoals ze dat alleen in Zuid-Amerika en de Caribbean kunnen vieren. Salsa, Bachata, Kizomba, Kaseko, Merengue, Soca,  

Programma vrijdag 25 augustus
20.00-20.30u DJ Jarzino
20.30-21.00u Live band: Kayente the band
21.00-22.00u DJ Jarzino
22.00-22.30u Live band: Latin Society featuring Rolf Sanchez
22.30-23.00u DJ Jarzino

✰✰✰ ENJOY | TAG | LIKE | SHARE ✰✰✰
✰✰✰ SUMMER BREEZE, CELEBRATING HAPPINESS ✰✰✰


Laatste info staat bij het Facebook event: www.facebook.com/events/1310869495699091
Bio Summer Breeze
Twaalf jaar geleden is Summer Breeze begonnen met het organiseren van de Summer Breeze Latin Night op de donderdagavond op het westergasFabriek. Het open karakter van de feesten in de openlucht en de relaxte sfeer hebben ervoor gezorgd dat de Summer Breeze Latin Nights een groot succes zijn. Deze avonden werden voorheen 10 jaar lang georganiseerd op de donderdagavond in het Vondelpark Openluchttheater. Gewapend met een megablaster vol salsa-muziek zocht organisator Mimo Argam en Oslin Boekhoudt in de zomer van 1995 samen met een aantal vrienden in het Vondelpark een plek om een danschoreografie te oefenen. Na het oefenen bleven zij nog wat vrijdansen en dat bleek een groot succes te zijn. Sindsdien werden de zomerse donderdagavonden populair onder het salsapubliek. In de zomer van 2005 verkaste Summer Breeze van het Vondelpark Openluchttheater naar het populaire WestergasTerras, waar de wekelijkse, toonaangevende feesten gedurende het zomerseizoen worden voortgezet. De Summer Breeze Latin Nights trekken een gevarieerd salsapubliek. Zowel de mambo-dansers als de liefhebbers van Cubaanse muziek komen hier graag. Dit jaar zijn we beland bij de 22ste (!!) jaargang.
Bio Kayente (The Show President)
Kayente, bekend als zanger/entertainer van Surinaamse afkomst. Met zijn tracks, heeft hij verschillende hitlijsten veroverd, internationale tours gedaan als solo artiest en met verschillende bands (Surinaamse formaties La Rouge, Xqlusiv, en 2Famouscrw ). Kayente heeft met verschillende grote artiesten uit diverse genres samen gewerkt (Gyptian, Morgan Heritage), zijn Surinaamse zang (Sranan tongo en Surinaamse dialecten) komt daar altijd weer in terug. Hierdoor verspreidt hij Suriname wereldwijd en worden zijn optredens bezocht door diverse doelgroepen. De zanger is zijn eigen band ( Kayente The Band ) in mei 2015 gestart, waarin verschillende covers (internationale Urban, Latin en Surinaams talige) en eigen geproduceerde tracks tijdens een optreden bijeen komen.

Op het media platform YouTube, staan er talloze video’s van live optredens. De artiest staat voornamelijk bekend als een solo zanger die inspeelt op de sfeer van het evenement. Zo is hij te horen op de klanken van diverse bands en is zijn stem te bewonderen tijdens solo acts in clubs en concertzalen. De bijnaam The Show President werpt zijn vruchten af, want in de meeste gevallen wordt hij meerdere keren door dezelfde organisatie geboekt, om nog een evenement op z’n kop te zetten. Kortom artiest Kayente is veelzijdig. Hij past in elk plaatje en ondanks zijn Surinaamse afkomst, past hij binnen elke cultuur. Elk moment van de dag neemt deze artiest de tijd voor zijn fans, zowel op straat voor een praatje en foto en kan iedereen meekijken via sociale media.

Kayente houdt zijn publiek op de hoogte van alle vorderingen en optredens via sociale media: www.facebook.com/kayente | www.instagram.com/kayenterl

Op 9 juni 2017 heeft de release van zijn single “Som Dé” plaatsgevonden. Deze single is uitgebracht via zijn samenwerking met Walboomers Music en Sony Music Netherlands.
Bio Latin Society
Latin Society is opgezet door percussionist Adriaan Joaquín Correa. Deze beweging stelt zich ten doel om Latin muziek en dans toegankelijker te maken voor een breed publiek, met een 2017 mindset. Binnen korte tijd is the Latin Society Orchestra het meest gevraagde Latin orkest geworden in de Benelux, en heeft inmiddels een groot aantal van de meest bekende Salsa artiesten begeleid bij hun Europese tournees. Ook als vaste begeleidingsband van Rolf Sanchez is Latin Society niet onopgemerkt gebleven; samen verschenen zij het afgelopen jaar meerdere malen op TV (RTL Late Night, DWDD) en speelden zij op de grootste podia van Nederland zoals Ahoy’, De Doelen, RAI, en afgelopen maand nog in De Kuip voor ruim 40.000 personen. Verwacht een bloemlezing van de rijke wereld die Latin heet anno 2017; Salsa, Reggaeton en meer!

Rolf Sanchez & Latin Society - 'Despacito' live at RTL Late Night 16-06-2017 | https://youtu.be/s1WOeGBZfNI

Rolf Sanchez & Latin Society - 'Aguanile' live at RTL Late Night 16-12-2016 | https://youtu.be/bssdVtHn04Y?t=2m34s

Rolf Sanchez & the Latin Society Orchestra - 'Vas A Entender' (minuut) live at DWDD 13-12-2016 | https://youtu.be/NkT3Vlepy0k

Yan Collazo & the Latin Society Orchestra - ‘live at Pal Mundo Festival (Ahoy’ Rotterdam)’ | https://youtu.be/CHD3NLXKcs0


Bio Jarzino
DJ Jarzino komt uit Amsterdam en is hij een van de meest gevraagde Latin DJ’s in Nederland.

Facebook: www.facebook.com/profile.php?id=100008471465846
Deel dit event met je vrienden!
Terug naar de inhoud