Summer Breeze 20 jarig jubileum - LatinMagazine

Ga naar de inhoud

Summer Breeze viert haar 20-jarig bestaan
Celebrating Happiness op donderdag 3 september 2015!

Hiep hiep hoera Summer Breeze is jarig en viert haar 20-jarige jubileum op donderdag 3 september !  Het wordt een te gekke party met o.a. een battle van de drie beste percussionisten uit Nederland, DJ Willy viert zijn 35-jarige jubileum als DJ en er zijn spectaculaire shows. Summer Breeze staat voor Celebrating Happiness en daarom mag je meebeslissen welke muziekstijl er in de Westerliefde gedraaid zal worden.

Battle of the 3 Titans: Soeshiel, Nils en Gerardo
Tijd dus voor een serieus feestje met o.a. een uniek en spectaculair live optreden van de drie beste percussionisten uit Nederland: Nils Fisher, Soeshiel Sharma, en Gerardo Rosales. Dat wordt dus weer een 'once in a lifetime' concert in de WesterUnie. We doen ons best om ook Rolf Sanchez en Cachito Vas erbij te hebben voor de nodige muzikale stemmen. De muziek van dit unieke concert wordt op cd uitgebracht. En ook maken we deze avond opnames voor de speciale jubileum-dvd.

35-Jarig jubileum van DJ Willy
DJ Willy viert samen met Summer Breeze zijn 35-jarige jubileum als DJ en dat doen we o.a. met DJ Cisco (België) en DJ Sezar (Noorwegen).

Dutch Most Wanted shows
Na het live optreden volgen er spectaculaire shows in de WesterUnie. De allerbeste showgroepen en showkoppels van Nederland zijn aanwezig. It's show time met o.a.: Lá Diferencia, Salsaddiction, eStilo-Dance, Guateque Dance Company, Vip Dance, Rodolfo Navarrete met Janneke Bexkens, Catch the Mix, Richie Richard Umejei, Aisa Lafour

Design your party
Bepaal zelf wat de programmering zal worden in de WesterLiefde (grote zaal beneden). Dat doe je door mee te doen aan twee stemrondes. In de eerste ronde bepalen we de muziekstijl. In de tweede stemronde bepalen we de line-up voor de gewonnen muziekstijl. De meeste stemmen gelden. Doe mee en volg de stemming via het Facebookevent (klik hier)

VJ-Show
Onze vertrouwde VJ's Ariel (TopSelect) en Danny (best@Media) hebben de hele zomer goed geoefend en verrassen je deze avond met spectaculaire videobeelden en foto's van de afgelopen 20 jaar in zowel de WesterUnie als in de WesterLiefde.

Summer Breeze Celebrating Happiness
Het verhaal van Summer Breeze begint in de zomer van 1995 als organisator Mimo Argam en Oslin Boekhoudt, gewapend met een megablaster vol salsa-muziek, samen met een aantal vrienden in het Vondelpark een plek zoeken om een danschoreografie te oefenen. Na het oefenen bleven ze nog wat vrijdansen en dat bleek een groot succes te zijn. Sindsdien werden de zomerse donderdagavonden populair onder het salsapubliek. In de zomer van 2005 verkaste Summer Breeze naar het populaire WestergasTerras. Dit bleek een schot in de roos. De populariteit van de wekelijkse Summer Breeze Latin Night werd groter en op deze ruim opgezette locatie hadden de bezoekers voldoende ruimte om te dansen, zowel binnen als buiten. De ongedwongen sfeer, het buiten dansen en de mogelijkheid om op deze plek lekker te kunnen eten, gezellig een drankje doen of gewoon chillen, maakt dat iedereen zich er happy voelt. Dat is precies wat Summer Breeze wil: Celebrating Happiness !

Wat | Summer Breeze End of Season Party
Wanneer | donderdag 3 september 2015
Locaties | WestergasTerras, WesterUnie en WesterLiefde, Klönneplein 4-6, A’dam
Website | www.mysummerbreeze.nl
Facebook | www.facebook.com/mysummerbreeze
Twitter | www.twitter.com/mysummerbreeze
YouTube | www.youtube.com//mimoargam

Latin info / 19 augustus 2015
Terug naar de inhoud