LatinJoy's Salsa & Bachata Madness - LatinMagazine

Ga naar de inhoud
LatinJoy presents 'Salsa, Bachata & Kizomba Madness'
4 á 5 keer per jaar volop genieten van Salsa, Bachata en Kizomba
Sinds februari 2014 organiseert dansschool LatinJoy Dance Company uit Rosmalen en 's-Hertogenbosch, ''s-Hertogenbosch Salsa, Bachata & Kizomba Madness'' in de Businesslounge van Stadion De Vliert in Den Bosch en sinds dit jaar (2017) Salsa, Bachata & Kizomba Madness bij Mandemakers Stadion in Waalwijk.

Dit zijn exclusieve feesten in de Salsa scene, welke ongeveer 4 / 5 keer per jaar worden georganiseerd met de beste DJ's, workshops / bootcamps & shows van nationale en internationale toppers in de scene, fotografen, Surinaamse broodjes en lounge-room, waar de Brabantse gezelligheid het voornaamste is.

Met bezoekers uit de Randstad, Eindhoven, Breda, Tilburg, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem, Enschede, Limburg, België, Frankrijk en grote getale uit Den Bosch, Waalwijk en omgeving, is het feest van LatinJoy Dance Company één van de hotspots in Nederland geworden.
Upcoming parties 2018: Zaterdag 16 juni @ Mandemakers Stadion in Waalwijk. (Zie verderop deze pagina!)

STADION DE VLIERT:
Het Stadion in ‘s-Hertogenbosch is het stadion van FC Den Bosch. Op de 2e etage is een zeer sfeervolle, moderne en knusse businesslounge, waar een hele mooie houten dansvloer ligt.

‘s-Hertogenbosch is gemakkelijk te bereiken vanuit verschillende delen van het land, zowel met de auto als per trein. Treinstation ‘s-Hertogenbosch-Oost is te voet op 10 minuten afstand gelegen.

Reistijden auto:
30 minuten vanaf Eindhoven, 40 minuten vanaf Utrecht, 40 minuten van Nijmegen, 40 minuten vanaf Breda, 30 minuten vanaf Tilburg.

Ook beschikt De Vliert over ruime gratis parkeerplaatsen gelegen naast het gebouw. Voor parkeren volg de borden P3, P4, P5 en P6. Entree is bij “Ingang E” / CBR.

MANDENMAKERS STADION:
Het Mandemakers Stadion is het voetbal stadion van de Nederlandse voetbalclub RKC Waalwijk. Het beschikt over een moderne knusse Vip ruimte met 3 prachtige zalen op één verdieping. Speciaal voor deze avonden, wordt er professionele dansvloeren aangelegd.

Ook beschikt het Mandemakers stadion over ruime gratis parkeerplaatsen gelegen voor het gebouw. Voor parkeren voer Olympiaweg in, in navigatie. Waalwijk is gemakkelijk te bereiken vanuit verschillende delen van het land.

Routebeschrijvingen:
Next edition Saturday, June 16th 2018

Salsa, Bachata & Kizomba Madness @ Mandemakers Stadion Waalwijk. Het Mandemakers Stadion is het voetbal stadion van de Nederlandse voetbalclub RKC Waalwijk. Het beschikt over een moderne knusse Vip ruimte met 3 prachtige zalen op één verdieping. Speciaal voor deze avonden, wordt er professionele dansvloeren aangelegd. Een editie zoals jullie inmiddels van ons gewend zijn in prachtige locatie met perfecte dansvloeren, top DJ’s met lekkere sounds, goed geluid, de Brabantse gezelligheid met gemoedelijke gezellige en ontspannen sfeer, leuke workshops, spectaculaire shows, lekkere Surinaamse broodjes etc.
~ 21.15u: Kizomba workshop open level: Dance My Way
~ 22.00u – 03.00u: Partytime!!!
~ 00.00u Showtime:
♥ Miguel & Rianne (Vivendi)
♥ Samantha & Tim

☆ Salsa area: DJ Volkan Karaman & Dj Didier
☆ Bachata area: DJ Nokki & DJ Jarzinho
☆ Kizomba area: DJ L'rencio & DJ Don Ivano
~ Fotografie door: Wilson Ebot & Willy Tersluijsen
~ Surinaamse broodjes
~ Geluid by Zwollywood
~ Security: Profisec
~ Bewaakte garderobe
~ Perfecte dansvloeren
~ Gratis parkeergelegenheid (Olympiaweg)
~ Gratis toilet
Kosten party: VVK €10,- p.p. | Deurprijs: €12,50 p.p.

Voorverkoop:

Optie 2: Stuur een reserveringsmail naar clyde@latinjoy.nl met de volledige namen en maak het te betalen bedrag over naar Rabobankrekening NL52 RABO 01504 27 689 t.n.v. LatinJoy o.v.v. je naam en party 16 juni 2018.

Na bevestiging per email en betaling is de reservering pas definitief. Je reservering is ook tijdens de lessen en verschillende feesten te verkrijgen d.m.v. een contante betaling.

NB: * Voor de orde en veiligheid is het NIET toegestaan om tassen en jassen mee de zaal in te nemen. * Alle tassen en jassen zijn verplicht in de garderobe achter te laten. * Pinnen is mogelijk bij de muntverkoop in het Stadion. Niet bij de kassa en garderobe. * Geen gastenlijst mogelijk. * Er is geen restitutie mogelijk voor gekochte tickets.

Info en vragen:
Clyde Bron: clyde@latinjoy.nl / 06-17682758
Reserveer je entree op tijd om ongemakken te voorkomen!!
Deel dit event met je vrienden!
Terug naar de inhoud