Latin Weekender breidt uit - Center Parcs Limburgse Peel - LatinMagazine

Ga naar de inhoud

Latin Weekender breidt uit

Driedaags Latin Event hult Center Parcs Limburgse Peel in Caribische Sferen!


Na drie succesvolle edities staat er dit najaar een nieuwe editie van Latin Weekender voor de deur. Van 23 tot en met 26 november wordt Center Parcs Limburgse Peel compleet gehuld in tropische sferen en staat het vakantiepark bol van de salsa-, kizomba- bachata en Caribbean parties. In het onlangs compleet gerenoveerde park zijn 500 cottages beschikbaar voor festivalgangers om een lang weekend te kunnen genieten in Latin style, voorzien van alle luxe en comfort.
Groeiende populariteit
Latin Weekender trekt jaarlijks steeds meer festivalbezoekers. “We zetten in op een breed programma dat alle stijlen vertegenwoordigt die de Latin lifestyle te bieden heeft. Daarmee zien we de populariteit van het evenement elke editie verder toenemen. De sfeer is uitstekend! Latin liefhebbers en dansers van alle niveaus komen samen om drie dagen lang te genieten van de vele shows, bootcamps, workshops en de populaire pool party. De kaartverkoop start dit jaar op veler verzoek al vroeg in het jaar. We hebben dan ook de goede verwachting dat het festival zich snel zal uitverkopen”, aldus Alcindo Silva, programmamaker Latin Weekender.

Uitgebreid programma
Tijdens Latin Weekender staat het hele weekend in het teken van alleen het beste dat de Latin lifestyle te bieden heeft. Met een uitgebreid programma boordevol salsa-, kizomba- bachata en Caribbean parties, dansshows, een spectaculaire openingsshow en de populaire pool party op de zaterdagavond. Met workshops en bootcamps op ieder niveau is Latin Weekender toegankelijk voor zowel gevorderden als beginnende dansers. Het festival biedt de kans om in één weekend de kneepjes van de diverse dansstijlen te leren, of verder te fijnen. De opgedane kennis kan direct in praktijk gebracht worden in één van de vele danszalen tijdens één van de vele feesten. En met de inzet van professionele ‘taxidansers’ hoeft niemand zonder danspartner te zitten.

Eén groot Latin feest!
De voorgaande edities van Latin Weekender waren een groot succes. Latin liefhebbers uit binnen- en buitenland kwamen samen en genoten massaal van alles wat het festival te bieden heeft. Dansen, feesten én relaxen in een gezellige en ongedwongen sfeer. Latin Weekender 2018 staat opnieuw garant voor dagenlang genieten van één groot Latin feest in bovendien extra luxe en comfort in het compleet gerenoveerde en gemoderniseerde vakantiepark Center Parcs Limburgse Peel. Meer informatie: www.latinweekender.com.
Luxe verblijf in gerenoveerde cottages
Tijdens Latin Weekender verblijf je in één van de 500 sfeervolle en onlangs compleet gerenoveerde bungalows. De cottages zijn grondig aangepakt en hebben een nieuwe look and feel. Voorzien van alle luxe, waaronder comfortabele bedden, een volledig ingerichte keuken en badkamer, tv, open haard en méér. Dat wordt dus drie dagen lang genieten van de Latin lifestyle, compleet voorzien van alle comfort! Kijk voor meer informatie op parkpagina van Limburgse Peel.

Gedurende het Latin Weekender zijn er diverse cottages beschikbaar, variërend van cottages voor 2 tot 8 personen. Alle cottages zijn volledig voorzien van comfortabele bedden, een complete keuken en badkamer, TV, open haard en meer. Alles wat je nodig hebt om een weekend lang te kunnen genieten! Ook als je je even wil terugtrekken om uit te rusten van de swingende latin party’s kan dit gewoon! Tevens zijn er voor de kleintjes overdag diverse activiteiten.

500 cottages, diverse live acts, workshops en bootcamps, internationale dansdemonstraties, een poolparty, heerlijk eten en nog véél meer!

Voor de deelname aan het Programma brengt Center Parcs - namens en voor rekening en risico van DUCOS - per persoon deelnamekosten ter hoogte van €75,- in rekening bij de deelnemers.
Deel dit event met je vrienden!
Terug naar de inhoud