Latin Weekender 2016 met o.a. - LatinMagazine

Ga naar de inhoud

'2e editie' Latin Weekender 2016

Het vierdaagse festival Latin Weekender brengt van 25 t/m 28 november Center Parcs Limburgse Peel in Caribische sferen.

Een unieke experience met de lekkerste salsa, kizomba-, bachata- en caribbean parties, workshops, bootcamps, live shows en DJ's uit binnen- en buitenland zoals DJ Gass (Frankrijk), DJ Cisko (België), Chamalo & Lydia (Frankrijk), Samy & Carolina (Frankrijk) en Dimitris & Maria (Griekenland). Het ultieme 'weekendje weg' voor groepen vrienden die vanuit de luxe van een warme bungalow kunnen genieten van de latin lifestyle en alles wat dat met zich meebrengt.

Programma      

Latin Weekender laat geen mogelijkheid onbenut om Center Parcs Limburgse Peel te laten swingen, Latin style! Met verschillende salsa-, bachata- en kizomba feesten en een latin pool party waar nationale- en internationale top DJ's uit de salsa, bachata en kizomba scene hun opwachting zullen maken. Zoals DJ Latin Mania, DJ Gass, DJ Stefanio Lima en DJ Latin Master. Heb je nog nooit salsa, bachata of kizomba gedanst maar wil je het wel leren? Geen probleem, doe dan mee aan één van de vele bootcamp of workshops.

Workshops en Bootcamps
Kan je geen salsa, bachata of kizomba dansen, maar wil je het wel leren? Geen probleem! Doe mee aan één van de vele workshops en bootcamps en leer in één weekend de fijne moves van nationale- en internationale topdocenten uit de scene zoals Samy & Carolina (Frankrijk), Chamalo & Lydia (Frankrijk) en Dimitris & Maria (Griekenland). Voor elk niveau worden er verschillende workshops en bootcamps aangeboden.
Deel dit event met je vrienden!

Bungalow huren

Bungalows tijdens Latin Weekender zijn vanaf €99,- per persoon te huur voor groepen van 2 tot 8 personen. Dat is inclusief deelname aan alle activiteiten van Latin Weekender. Alle bungalows zijn volledig voorzien van comfortabele bedden, een keuken en badkamer, TV, open haard en alles wat er nodig is om een weekend lang te kunnen genieten. De reserveringen voor Latin Weekender kunnen worden gemaakt op www.latinweekender.com.

Latin Weekender 2015 foto's. Klik hier!

DUCOS Productions
Postbus 13108
3004 HC Rotterdam
T: 010-4048422
Terug naar de inhoud