Cuban Dance Experience - LatinMagazine

Ga naar de inhoud

Cuban Dance Experience
Ga met ons mee naar Cuba en beleef je meest swingende vakantie ooit!


Wat is er mooier dan salsa te dansen in het land waar het zijn oorsprong heeft? Omdat we iedereen deze bijzondere ervaring willen laten beleven, organiseert Cuban Dance Experience (dans)reizen naar Cuba. De warmte en hartelijkheid van de Cubanen zorgt ervoor dat je je snel op je gemak voelt en je kunt onderdompelen in de meeslepende ritmes van salsa, son en rumba. Het is een feest om dit mee te maken in dit zeer authentieke land.

We organiseren diverse soorten reizen naar Cuba:
- Combinatiereizen dans, cultuur en natuur in Havana, Soroa, Viñales en Trinidad (groepsreis)
- Dansreizen naar Havana (groepsreis)
- Individuele reizen die zijn maatwerk
- Natuurlijk zijn ook alle groepsreizen individueel te boeken

Jouw wensen en behoeften staan centraal tijdens deze reizen en daarom zijn er qua invulling allerlei varianten mogelijk.

Het bijzondere van onze dansreizen naar Cuba is dat iedere deelnemer van welk niveau dan ook, een eigen privé leraar tot zijn of haar beschikking heeft waardoor er veel sneller dan op een danscursus in Nederland, de fijne kneepjes van de Cubaanse dansen wordt bijgebracht. Daarnaast is het een perfecte gelegenheid om meer te weten te komen over het land, de gebruiken maar ook over de Spaanse taal.

De dansleraren van de zeer goed bekend staande dansschool “Salsa Express” in Havana, bruisen van energie. Door de vrolijkheid en het plezier waarmee zij je begeleiden op de dansvloer, ga je daar automatisch in mee. Dansen met plezier en gezelligheid staat voorop! De interactie met de Cubanen maakt deze reizen zo speciaal. Afscheid nemen aan het einde van de trip valt daardoor ook niet mee voor iedereen.

Juist de vrijheid die wij bieden maakt het deelnemen aan onze reizen uniek. Natuurlijk werken we met een bepaald programma maar daarnaast is er voldoende gelegenheid om bijvoorbeeld op eigen houtje de stad te verkennen, lekker van de zon te genieten, te socializen etc. Ook zijn de groepsreizen klein van opzet, daardoor leveren we de service en kwaliteit die je verdient, het is tenslotte jouw vakantie!

Om de beleving compleet te maken verblijven we ook altijd in “casa particulares”. Dit houdt in dat we bij Cubanen in huis verblijven. Je wordt natuurlijk niet zomaar bij iemand in huis ondergebracht, maar bij mensen die gastvrijheid en service hoog in het vaandel hebben staan en die er alles aan zullen doen om je een geweldige tijd te bezorgen. Op die manier heb je dus ook echt een “Cubaanse beleving”. De casas bevinden zich altijd in het centrum van Havana, waar tal van restaurantjes, barretjes en winkels te vinden zijn.

Meer informatie over Cuban Dance Experience, de reizen die we aanbieden en de manier waarop we dat doen is terug te vinden op www.cubandanceexperience.nl. Lees vooral ook de recensies in het “Gastenboek” en neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina. Voor uitgebreidere informatie en programma’s van dag tot dag kun je altijd een mailtje sturen naar info@cubandanceexperience.nl. Bellen kan natuurlijk ook, het nummer waarop we bereikbaar zijn is 06-22442423.

Het enige dat we van jou willen is dat je geniet, daarom zorgen we er samen met jou voor dat je een geweldige vakantie hebt!


Gerelateerd artikel: Cuban Dance Experience (2)

Terug naar de inhoud