Caribbean Kingsnight met live Extazz en meer... - LatinMagazine

Ga naar de inhoud

Caribbean Kingsnight met o.a. live Extazz

Woensdagavond 26 april @ Dos Bailadores Leiden
Vier ook de Koningsnacht in Caribbean stijl bij Dos Bailadores met live latin band Extazz, DJ Virgil 'El Gigante', DJ Dani, DJ Lisa en meer, met de vetste salsa, bachata, kizomba, merengue en latin tot diep in de nacht. Koop je ticket(s) snel online, vol is vol! Klik hier!
Historie - kroningsjaar
Dos Bailadores, dansschool en uitgaansgelegenheid, pakt dit jaar groots uit met haar 25-jarig bestaan. Kroonjaar 2017 openden wij met niemand minder dan rising star Rolf Sanchez. 31 Maart zong hij bij Dos Bailadores voor het goede doel voor mensen met MS en Parkinson. Deze koning van de Salsa zal zeker later dit jaar terugkomen bij Dos Bailadores. Oprichter van Dos Bailadores, Leo Martina (1958-2015), "the King of Salsa", organiseerde twee jaar geleden de eerste Caribbean Kingsday in Leiden. Caribbean Kingsday vervulde zijn laatste wens. Een jaar later, besloot mede-eigenaar Monique Struch, de "koninklijke lijn" voort te zetten. In plaats van een dagprogramma in de stad Leiden, organiseerde zij de eerste Caribbean Kingsnight ter ere van Leo. De opkomst was overweldigend. Vandaar dat de kaarten dit kroonjaar in de voorverkoop zijn en niet alleen aan de deur. Koop dus tijdig je kaartje! Door = more en vol = vol! Koning of Salsa Koning? Vier het leven en feest met ons mee!

Het programma
Van 21.00 tot 3.00 uur kan je onafgebroken genieten en dansen in twee gezellige zalen.

Zaal 1:
de band Extazz bestaat uit acht muzikanten die allemaal hun sporen wisten te verdienen in verschillende topformaties in Nederland en het Caribisch gebied. Extazz heeft een breed repertoire en speelt voor de liefhebbers van salsa, merengue, bachata maar heeft ook zouk / kizomba op het repertoire staan. Naast de live band draait de bekende DJ Virgil El Gigante salsa, bachata....

Zaal 2:
het favoriete DJ koppel Dani & Lisa draaien de hele avond kizomba voor de liefhebbers.

Dresscode
Het is koningsnacht....wees creatief met rood, wit, blauw, oranje of een van deze kleuren.
Algemeen
Dos Bailadores beschikt over grote dansvloeren, ruime lounge gelegenheid, een gezellige bar, kluisjes, een beveiligd garderobe systeem en voldoende gratis parkeergelegenheid op bedrijventerrein De Veiling voor de deur. Beveiliging aanwezig. Wellicht ten overvloede: eigen consumpties zijn niet toegestaan.

Voorverkoop
Kaarten zijn €10,- in de voorverkoop en verkrijgbaar:
* aan de bar bij Dos Bailadores tijdens lesavonden zo t/m vrij, tijdens dansavonden op dinsdag en vrijdag en 15 april tijdens de Brazilian Zouk Party
* kaarten aan de deur kosten €15,-

 
Wie op Koningsdag donderdag 27 april  zin heeft in meer salsa... Dos Bailadores staat zoals elk jaar van 10.30 tot 12.00 uur de Nieuwe Rijn in Leiden (centrum) met DJ Dude (salsa, bachata, kizomba..), dansdemonstraties en gratis workshops!
Deel dit event met je vrienden!
Terug naar de inhoud