Bailando Salsa Parties & Events 2016 - LatinMagazine

Ga naar de inhoud
Bailando Salsa Parties & Events 2016

De salsaparties waar plezier maken voorop staat!


Zin in een heerlijk avondje salsadansen in een sfeervolle locatie met ruime dansvloer en goede akoestiek dan ben je bij ons aan het juiste adres. De Cubaanse Dansschool Bailando Salsa verzorgt al vele jaren maandelijks haar Salsa feesten in Berlicum in een mooie moderne theaterzaal die is voorzien van professionele geluids- en lichtapparatuur, airconditioning en een goede dansvloer. Aansluitend aan de zaal bevindt zich het grandcafé met lounge gedeelte, diverse zithoekjes en een bar, waar het goed toeven is voor een verkoelend drankje of hapje.


Party time! - Zaterdag 11 juni 2016 - Salsaparty met live on stage Son Bon Bon XL
Op zaterdag 11 juni a.s. pakken we groot uit tijdens onze end of the season salsa party. “Son Bon Bon XL” zal met haar 10-mans formatie zal elke dansliefhebber op de vloer weten te krijgen.

De line-up van deze formatie bestaat uit de volgende bekende musici:
Yumarya Grijt- Vocals | Ramon Mendeville - Vocals | Thomas Böttcher- Piano & Backing | vocals | Mick Paauwe - Bas & Backing vocals | Jens Kerkhoff - Percussie | Jose Cerezo - Percussie | Daniel Hahnfeld - Percussie | Ellister van de Molen - Trompet | George Pancras - Trompet | Frans Cornelissen - Trombone

We beginnen met een ws. rueda de casino om 20.00 uur. In de pauzes zorgt onze gast-DJ Guillermo zoals altijd voor een mooie overbrugging met super dansbare en gevarieerde dansmuziek.
Son Bon Bon-XL speelt 3 sets, de eerste start om 21.15 uur!
Tijden: 20.00 uur  tot 01.30 uur | Entree: vvk € 12,- / deurprijs € 15,-
Kaarten reserveren voor deze avond kan via de mail info@bailandosalsa.nl of telefonisch via 06-20006377
Facebook eventpage: www.facebook.com/events/1762853623944101
Onze salsa dansavonden worden gekenmerkt door een gemoedelijke sfeer waar gezelligheid voorop staat. We starten onze dansavonden met een verrassende workshop (all levels) om 21.00 uur. Om 21.45 uur neemt een van onze DJ’ s het stokje van ons over en verrast onze gasten tot 01.30 uur met super dansbare muziek. De entree voor deze reguliere dansavonden met DJ en inclusief workshop bedraagt € 7,- p.p.

Een aantal keer per jaar zijn er tijdens deze avonden live optredens van bekende salsaformaties. Op deze avonden zijn er dan geen workshops. De entree voor een salsaparty met live formatie bedraagt € 15,- en (€12,- vvk). Online voorverkoop, klik hier!

Wil je meer informatie over onze salsafeesten bekijken, check dan ook onze website www.bailandosalsa.nl.
Deel dit artikel/event met je vrienden!
Overige parties & events
03 september 2016 - Open dag met workshops en afterparty
01 oktober  2016 - Salsaparty met workshop en gast- DJ
03 december 2016 - Salsaparty met live formatie

Adres
Dansschool Bailando Salsa (Locatie Den Durpsherd) - Kerkwijk 61, 5258 KB Berlicum (parkeren is gratis!)

Berlicum ligt in de directe omgeving van ‘s-Hertogenbosch. Direct gelegen aan de A2 en A50 maakt het een zeer toegankelijke locatie voor de dansliefhebber uit de regio’s Den Bosch, Utrecht en Eindhoven. Er is een ruime parkeervoorziening en het parkeren is gratis.
Bailando Salsa Night - 11 juni - Berlicum
Salsa leren dansen!
Altijd al Cubaanse Salsa willen leren dansen. Op dinsdag-, woensdag-, vrijdag- en zondagavond wordt door Bailando Salsa in Berlicum les gegeven aan groepen op verschillende niveau’s. Check ons lesrooster of informeer naar de mogelijkheden. Nieuwsgierig geworden en wil je met onze dansschool kennismaken. Maak een afspraak voor een proefles en kom eens kijken.

Informatie
Dansschool Bailando Salsa, al 15 jaar dé Cubaanse dansschool van regio Den Bosch
www.bailandosalsa.nl of volg ons op www.facebook.com/bailandosalsa.nl
Telefoon 06-20006377 (Anita van Lent)
Terug naar de inhoud